Exteriors 

 PORXO VIST DES DE LA SALA D´ESTAR


P

 A l´exterior, la casa disposa  d´un menjador d´estiu (porxo), el jardí, la piscina desbordant amb cascada, el solàrium, una terrassa i la barbacoa, llocs on s´accedeix  directament des de la sala d´estar o el menjador. També  es pot accedir a altres racons que ofereix la finca on deleitar-se, o a un passeig directe a la muntanya  sense passar per carretera on qualsevol racó és  màgic. 

DETALL
ESLLAVISSAMENT DE LA ROCA
ROCA UMBILICADA
CARRER DELS ARCS

Tot el conjunt està organitzat com si es tractés d'un conjunt urbanitzat amb la retolació dels carrers a tot el voltant, amb rajoles de ceràmica que porten els noms següents: "Plaça dels Ametllers", "Carrer del Gall", "Carrer dels Arcs" , "Racó de la Serp ...".

 El Bages (Catalunya Central), entre altres coses es caracteritza per l´ altíssim valor del seu patrimoni geològic i un d´aquest valors es troba a Súria amb la seva conca minera i la falla Mig Món.  Doncs, just al darrera de la casa  Torre Blanca (concretament a la plaça dels arbres) es veu un interessantíssim tall de la falla  (fractura geològica per la que discorre la riera del Tordell), així com les marques de l'esllavissament de la roca. També just baixant pel camí que condueix al racó de la serp i a l ´hort  és visible un punt de roca umbilicada.

Respecte a la sostenibilitat de la finca, cal dir que disposa de diferents algibes i d´una bassa que serveixen per regar l´ hort ecològic (actualment en rehabilitació) i el jardí. Amb l´aigua de la pluja també s´ alimenten les cisternes dels wàters de la casa.  En referència a l´energia,  part d´ella s´aconsegueix mitjançant geotèrmia i la totalitat de la il.luminació s´ha resolt amb leds o llums de baix consum.